Retro-Cars.dk er en del af virksomheden “Larsen” som ejes og drives af Jakob T. Larsen og Christina Ø. Larsen ud fra vores private landejendom beliggende ved Østervrå i Vendsyssel, Nordjylland.

Udover Retro-Cars.dk består virksomheden også af webshoppen HiFi-Scandinavia.dk, som fokuserer på køb og salg af vintage HiFi samt retro elektronik – en del af vores HiFi eksporterer vi til udlandet.  Herudover beskæftiger vi os med IT-konsulenttjeneste samt design & drift af hjemmesider, webshops m.m.  

Retro-Cars.dk er opstået gennem en årelang passion og interesse for biler, klassiske biler, veteranbiler m.m. – Siden barnsben har min største interesse været biler og passionen for biler i alle afskygninger er blot vokset større og større, som årene er gået. Født i 1978 var jeg i år 1999 selv klar til at købe min første egen bil. Pauserne i jobbet på den lokale tankstation/serviceværksted var flittigt gået med at bladre brugtbils-revyen samt ugens udgave af Den Blå Avis igennem utallige gange. Valget faldt dengang på en brugt Peugeot 205 Gti 1,6 årgang 1987. Siden er utallige biler kommet og gået, men passionen og interessen varer ved. Specielt biler fra 1980’erne, 1990’erne samt op til ca. midt 2000 vækker min begejstring. Heraf er ideen om Retro-Cars.dk opstået. 

Retro-Cars.dk vil fremover tilbyde et lille, men stødt voksende udvalg af veteranbiler, klassiske biler, busser samt andet spændende mekanik med en alder på min. 20 år. 

Vi har i mere end 20 år beskæftiget os med handel.

Har du spørgsmål eller andet, så er du altid velkommen på til at kontakte os.

Mvh. Jakob T. Larsen og Christina Ø. Larsen

Indehavere af Retro-Cars.dk